Doneren

Dankzij uw steun kan Vialisa haar werk blijven doen. Vialisa ondersteunt jongeren bij het opbouwen van een zelfstandig bestaan door werkgelegenheid en opleidingsmogelijkheden te genereren. De jongeren worden begeleid door een mentor die hen helpt hun toekomst in eigen hand te nemen.

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Vialisa , zonder dat het jou een cent extra kost!

Bekijk de pagina ‘Sponsorkliks’ voor meer informatie. 

Periodieke Schenking

Met een structurele donatie steun je het werk van Vialisa. Door je donatie om te zetten in een Periodieke Schenking kan Vialisa meer vooruit plannen waardoor de projecten een stevigere basis krijgen.

Wil je Vialisa steunen door periodiek te schenken? Dan is het voor jou en voor ons het voordeligst als je dat via een schriftelijke overeenkomst doet. Hierdoor is je donatie volledig aftrekbaar bij de belasting.

Eenmalige Donatie

Bedrag € -

Maandelijks doneren

Total: € -
Privacy verklaring

Met uw donatie geeft u toestemming dat Vialisa uw persoonsgegevens verwerkt ten behoeve van haar donateursadministratie en deze gebruikt om u te informeren over haar activiteiten en voor fondsenwervende programma’s.

Vialisa bewaart uw persoonsgegevens op een veilige manier en zal deze niet voor andere dan de hier beschreven doeleinden gebruiken. Mocht u toch deze toestemming in willen trekken, of als u op de aanvullende informatie geen prijs stelt, kunt u dit op elk gewenst moment schriftelijk melden door een email te sturen naar vialisa@vialisa.com.

** Bij betalingen via de website gaat 5% van de donatie naar Stichting Mollie die deze dienst voor ons verzorgt. U kunt uw donatie ook via een bankoverschrijving (IBAN NL95INGB0009552228 tnv Stichting Vialisa) en/of middels een periodieke schenking doen. Kijk hier voor de vereisten voor een periodieke schenking.

.

ANBI

De Belastingdienst beschouwt Stichting Vialisa als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Geld schenken aan Stichting Vialisa is daarmee niet alleen voor donateurs fiscaal voordelig, maar ook voor Vialisa zelf. Donaties zijn onder deze regeling aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en Vialisa hoeft geen schenkingsrecht te betalen. Hierdoor wordt de effectiviteit van de donaties vergroot. Meer over ANBI staat op de website van de Belastingdienst/ANBI.